Primarul orașului Costești, Ion Baicea: „Aici va fi punctul de descărcare pentru conducătorii auto, care circulă pe DN 65A”

de | 21.03.2024 15:29 | Administrație, Costești

Pe 19 martie 2024 a fost predat amplasamentul lucrărilor de ,,Deviere conducte gaze naturale și branșamente aferente din Costești, sat Podu Broșteni, DN 65 A, Drum Expres Craiova –Pitești, Tronson 4, județul Argeș”.

la Costești
Primarul Ion Baicea a precizat faptul că a fost necesară devierea circuitului electric, devierea conductei de gaze și a rețelei de apă a orașului Costești, pentru realizarea sensului giratoriu pentru breteaua care va urca pe drumul expres.
Aici va fi punctul de descărcare pentru conducătorii auto, care circulă pe DN 65A”, a transmis Ing. Ion Baicea.
la Costești
Acesta a mai informat că la predarea amplasamentului a participat ca reprezentant al Distrigaz, domnul inginer Toma Gheorghe Ionel, precum și reprezentanți de la constructor, CNAIR și SC APA CANAL 2000 SA. Pitești.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti