Așteptarea a luat sfârșit! Se deschide primul magazin Reserved din Pitești!

de | 25.05.2022 18:00 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

SUPER VESTE pentru toți iubitorii de Shopping: magazinul Reserved se deschide în centrul comercial Supernova pe 27 mai!

Reserved este un brand ale cărui colecții reflectă ultimele tendințe, combinând moda clasică și elegantă cu propuneri originale și actuale, inspirate din multiculturalismul marilor metropole din Europa și America.

Ceea ce diferențiază Reserved de alte branduri este varietatea de colecții, diversitatea trend-urilor și colecțiile premium realizate din materiale naturale și croiuri de cea mai înaltă calitate.

De-a lungul timpului, Reserved a realizat o multitudine de colaborări cu nume sonore la nivel international, precum Kendall Jenner, Cindy Crawford sau Vogue.

 

Supernova moda

 

Reamintim faptul că în data de 14 Aprilie, centrul comercial Jupiter City a devenit Supernova Pitești și s-a extins cu un retail park, adaugând în portofoliu șase magazine noi. Acestea sunt: Sinsay, Cropp, House, Pepco, Takko si Deichmann.

 

Despre Supernova:

 

Grupul Austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților  comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, Grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde EUR. Supernova depune eforturi mari pentru a crește calitatea serviciilor, a ofertei și a întregii infrastructuri.

În ultimii ani, compania a făcut  considerabile în activitățile sale de marketing și a construit aceeași identitate vizuală pentru toate centrele – brandul Supernova. Obiectivul  al companiei este dezvoltarea inteligentă și achizițiile strategice, evoluția și, în același timp, investițiile în piețele în creștere și în sursele regenerabile de .

 

Grupul Supernova a început și implementarea proiectului Green Dot, al cărui obiectiv este optimizarea practicilor comerciale și atingerea obiectivului de neutralitate completă a emisiilor de carbon până în 2028. Fiind unul dintre cei mai importanți investitori,

Supernova crede în protejarea responsabilă a mediului și în promovarea utilizării surselor de energie regenerabile și durabile. Prin urmare, în centrul strategiei se află producția de energie durabilă și gestionarea atentă a resurselor naturale, grupul depunând eforturi majore pentru îndeplinirea acestui scop.

 

Supernova Pitesti se

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa | Pitești | Supernova Pitești