Cioban – salvat de Salvamont! A zăcut inconștient ore în șir!

de | 25.05.2022 17:07 | Eveniment, Județean, Pitești, Știri

Ciobanul a fost găsit de către șeful stânii!

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost la un pas să își piardă viața după ce a suferit un accident vascular cerebral la o stână de pe Vârful Dobriașu din Masivul Iezer-Păpușa. Din primele informații, ciobanul ar fi petrecut mai multe ore în acea stare, fără ca acesta să aibă posibilitatea de a alerta autoritățile. Bărbatul nu poseda telefon, iar cel care a sunat la Salvamont a fost șeful stânei. La fața locului s-au deplasat salvamontiștii, fiind o zonă greu accesibilă, dar și un echipaj SMURD.

salvamont arges cioban avc - Cioban - salvat de Salvamont! A zăcut inconștient ore în șir!

Sursă foto: Salvamont Argeș

Bărbatului i-au fost acordate primele îngrijri medicale de către salvatori și a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite. Acesta a fost conștient la momentul transportului către spital, însă a acuzat vărsături constante.

Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia de sănătate.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Percheziții în Argeș și alte 18 județe! Contrabandă cu aur din Turcia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole