Clubul Armbenders din Poiana Lacului câștigători la Campionatul European de Skandenberg

de | 25.05.2022 18:03 | Știri, Județean, Lifestyle

Clubul Armbenders – Viorel Dobrin din Poiana Lacului, campioni europeni!

În perioada 7-14 mai 2022, la București, a avut loc Campionatul European de Skandenberg.

La competiție au participat cei mai buni sportivi din Europa, inclusiv Clubul Armbenders.

Clubul Armbenders – Viorel Dobrin din Poiana Lacului s-a prezentat la concurs cu 22 sportivi cu vârste cuprinse între 14-55 ani.

 

Despre Clubul Armbenders

Armbender.club este format dintr-un grup de tineri pasionati pentru Skandenberg.

Promovam Skandenbergul atat la nivel national cat si international, prin participarea la evenimente specifice si antrenarea tinerilor pentru a ocupa pozitii de top in clasamentele acestor evenimente.

Misiunea noastra este sa crestem potentialul tinerilor din Romania in Skandenberg la nivel national si sa promovam sportul si acest club la nivel international.

Despre Poiana Lacului

Poiana Lacului se află în partea centrală a judeţului Argeş, aşezată între dealuri şi podişuri piemontane pe terasa Cotmenei, la 18 km spre sud-vest de Piteşti. Este formată din 13 sate (Cătunaşi, Cepari, Dealu Oraşului, Dealu Viilor, Dinculeşti, Găleţeanu, Gărdineşti, Gâlceşti, Metofu, Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Poiana Lacului, Sămara), are o populaţie de 6672 locuitori dispuşi în 2215 gospodarii.

Localitatea Poiana Lacului este o comună de tranziţie între marile unităţi morfologice ale ţării: Carpaţii Meridionali la Nord şi Câmpia Română la Sud şi conferă căilor de comunicaţie o importanţă deosebită. Astfel calea rutieră cea mai importantă care traversează comuna de la est la vest este DN 67B Piteşti – Scoarţa şi drumurile judeţene DJ703A (Cocu-Albota) şi DJ 679 Săpata.

Din punct de vedere al delimitării geografice se disting următoarele vecinătăţi: La Nord comuna Băbana, la Vest comunele Cocu şi Vedea, la Sud comunele Vedea şi Săpata, la Est Moşoaia şi Albota. Făcând parte din teritoriul administrativ al judeţului Argeş, se încadrează în regiunea de dezvoltare Sud.

 

Foto: gazeta-poianalacului.ro

 


cropped favicon - Clubul Armbenders din Poiana Lacului câștigători la Campionatul European de SkandenbergZiarul Ancheta Online

Puncte de autorecenzare în Poiana Lacului

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului

Ultimele articole