Scandal în trafic! Doi șoferi s-au luat la bătaie în Pitești

de | 25.05.2022 18:20 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

 

Pe 21 mai, în zi de mare sărbătoare, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, în urma unei stări conflictuale din trafic. Conflictul a avut loc în cartierul Găvana, pe strada Stejarului.

Un bărbat de 33 de ani, a intrat într-un conflict în trafic cu un alt bărbat de 21 de ani pe care l-a luat la bătaie.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reușit să identifice persoana vătămată. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a formulat plângere pentru lovire sau alte violențe.

Totodată, polițiștii de investigații criminale au identificat și agresorul. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Pitești.

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, a fost reținut pentru  24 de ore și urmează să se prezinte în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 21 mai a.c., în jurul orei 11.30, bărbatul de 33 de ani, în urma unui conflict în trafic, ar fi săvârșit acte de violență asupra bărbatului de 21 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Totodată, bărbatul ar fi oprit autoturismul și ar fi staționat, timp de câteva minute, pe strada Stejarului, pe timpul altercației, blocând circulația.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 25 mai a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, față de bărbat a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

 

Bărbarul va fi prezentat mâine, 26 mai, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto – captura video: Facebook PTESTI AREA – GRUP OFICIAL

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești