Bărbat de 41 de ani prins drogat la volan pe străzile din Pitești!

de | 03.09.2023 15:45 | Pitești, Eveniment

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de polițiștii piteșteni conducând sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv, sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 12:30.

actiune politia alba02 960x600 1 - Bărbat de 41 de ani prins drogat la volan pe străzile din Pitești!

Bărbatul de 41 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, a fost depistat de polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție  conducând un autoturism pe Str. Nicolae Dobrin din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit într-un accident

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș