Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit într-un accident

de | 03.09.2023 14:50 | Național, Eveniment

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia, Bogdan Georgian Puşcoi, a decedat sâmbătă, 2 septembrie.

Acesta a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa până în anul 2021, când a ieşit la pensie.

Fostul pompier şi-a pierdut viaţa într-un accident produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. Avea 50 de ani.

Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa .

Raed Arafat: „Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva”,

Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat.

A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el.

Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a transmis Raed Arafat, astăzi, în timpul unei  conferințe de presă.

Printr-o postare pe Facebook, soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, faptul că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Raed Arafat despre cauza exploziei de la Crevedia: „Probabil că a fost o ţigară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole