(VIDEO) Prins cu droguri, un tânăr a vrut să dea mită jandarmilor ca să scape

de | 25.09.2023 21:11 | Național, Eveniment

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins cu droguri asupra sa de jandarmii bucureșteni. Acesta a încercat să ofere mită unuia dintre jandarmi pentru a scăpa.

Incidentul a avut loc duminică, 24 septembrie, în Sectorul 4 al Capitalei.

În dimineața zilei de 24 septembrie a.c., jandarmii bucureșteni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei – Sector 4, au observat în apropierea unui club cu muzică electronică, mai multe persoane ce manifestau un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanțe interzise, care, la vederea colegilor noștri, au încercat să se eschiveze pentru a evita contactul.”, a transmis Jandarmeria Română

Potrivit Jandarmeriei Române, în urma acțiunii și a controalelor corporale efectuate, jandarmii au găsit mai multe tipuri de substanțe interzise asupra a 11 persoane, (3 femei şi 8 bărbaţi), cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani.

Dintre cele 11 persoane depistate, tânărul de 30 de ani, care mai avea și alte dosare pe rol pentru fapte similare, a încercat să ofere suma de 250 de euro şi 1.730 de lei unuia dintre jandarmi pentru a trece cu vederea faptele.  Numai că omul legii nu doar că a refuzat suma de bani, ci a făcut și un denunț împotriva tânărului, sesizând Direcția Generală Anticorupție.
Ulterior, la fața locului și-au făcut apariția lucrătorii DGA și BCCO, realizându-se prinderea în flagrant.
Pentru a nu i se  întocmi proces verbal de depistare privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, inculpatul a oferit unuia dintre jandarmi sumele de 1730 lei, respectiv 250 euro, cu titlu de mită, însă ofițerul a sesizat Direcția Generală Anticorupție, realizându-se prinderea în flagrant.”, se arată în comunicatul transmis, luni, de DIICOT

În urma flagrantului, tot duminică, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și dare de mită.

În cursul zilei de astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Tânăr de 24 de ani, prins beat la volan în miezul nopții

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole