Prinse în timp ce căutau clienţi, pe strada Depozitelor!

de | 07.07.2023 23:06 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii piteșteni au desfășurat miercuri, 5 iulie, acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

În urma acestora, ei au aplicat, în total, 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.875 de lei, dintre care 17, în valoare de 5.700 de lei, privind normele de conviețuire socială și 59, în valoare de 2.175 de lei, privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul acțiunilor, polițiștii piteșteni au prins în flagrant și 4 femei, care încercau să acosteze bărbaţi în vederea practicării de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

Cea mai tânără prostituată prinsă de polițiști are 31 de ani, iar „veterana“, 46 de ani. Cele patru femei s-au ales cu amendă.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe strada Depozitelor patru femei, cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, care atrăgeau persoane, în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea, spre a obține foloase materiale.
Ca urmare a celor constatate, persoanele au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.”, transmite IPJ Argeș

Vă reamintim că și în luna Mai, 17 persoane care practicau prostituția în municipiul Pitești au fost amendate de polițiști.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

17 persoane amendate de polițiștii piteșteni pentru prostituție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole