anchetaonline.ro

Află cine! Profa de engleză care a devenit președintă de organizație politică în Argeș!

de | 30.05.2022 11:06 | Județean, Politic

Pas politic. Sub mesajul „Generația viitorului”, în weekendul abia încheiat, s-a desfășurat Comitetul de Coordonare Județean al TNL Argeș. În cadrul ședinței a fost ales noul președinte al organizației de tineret, în persoana Otiliei Șerban.

Otilia este profesor de limba engleză, absolventă a Facultății de Litere, specializarea limba română-limba engleză și are un master în Limbi Moderne și Comunicare Internațională. Este membru PNL din 2009 și a făcut parte din structuri de conducere atât la organizația de tineret, cât și la seniori.

Conferinta TNL (3)
La CCJ al TNL Argeș au fost invitați seniori liberali din cadrul organizației județene, printre care putem aminti pe președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, senatorul Dănuț Bica, secretarul de stat, Ion Popa, prefectul județului Argeș, Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu. De asemenea, la eveniment au participat președintele TNL, Mara Mareș și deputatul Pavel Popescu.

Această generație trebuie adusă la masa deciziilor!

Mesajul principal al seniorilor pentru tinerii argeșeni a fost că ei sunt generația viitoare care trebuie adusă la masa deciziilor și implicată în actul politic.

Mă bucur să văd că organizația TNL Argeș se revitalizează. Sunteți la un T 0 și aveți puterea să arătați de aici înainte că Argeșul poate deveni liberal. Sunteți foarte norocoși că echipa liberală de aici este condusă de Alina Gorghiu, un om care înțelege spiritul tineretului”, a declarat Mara Mareș, președinte TNL.

 

Suntem într-un moment deosebit pentru că alegem președintele unei organizații liberale pe care eu o apreciez dintotdeauna. Vreau să vă întrebați ce înseamnă liberalismul pentru un tânăr.

Conferinta TNL (1) - Alina Gorghiu

A fi tânăr liberal înseamnă șansă la carieră, înseamnă capacitatea de a lua decizii de unul singur, de a munci până nu mai poți ca să îți atingi obiectivul”, a declarat în alocuțiunea sa, Alina Gorghiu.

 

Indiferent de momente și de greutăți, tinerii liberali au fost uniți tot timpul. Îi mulțumesc Alinei Gorghiu că prima decizie pe care a luat-o a fost să anuleze hotărârea fostei conduceri prin care șapte tineri liberali au fost excluși din partid pentru delict de opinie. Voi, tinerii sunteți echipa mea și împreună putem să construim organizație puternică”, a spus noul președinte al TNL Argeș, Otilia Șerban.

Mai jos vă prezentăm noua echipă a TNL Argeș:

Conferinta TNL (2) politic
Președinte TNL Argeș

1. Șerban Otilia-Gabriela 142 voturi

Prim-vicepreședinți:
1. Bîrsan Alexandru 141 voturi
2. Borțescu Dan-Silviu 135 voturi

Vicepreșediți:
1. David Emilian Petruț 136 voturi
2. Matei Valeriu Mihai 136 voturi
3. Popescu Bogdan Nicolae 136 voturi
4. Stoica Eugen Cornel 136 voturi
5. Ungureanu Ana-Maria 135 voturi
6. Petrescu Adriana 134 voturi
7. Simion Silviu Iulian 133 voturi

Membrii:

1. Monea Georgiana-Alexandra 136 voturi
2. Cuneșteanu Ruxandra Bianca 135 voturi
3. Fieraru Felix Vasilică 134 voturi
4. Lică Ioan-Valeriu 134 voturi
5. Manole Adriana Georgiana 133 voturi
6. Mincă Marina-Raluca 132 voturi
7. Oprea Nicolae Cristian 132 voturi
8. Săndulescu Vasile Alin 132 voturi
9. Stana Ionela Cristina 132 voturi
10. Ștreangă Mihnea Dan 132 voturi
11. Ilie Ștefan Ovidiu 131 voturi
12. Năstase George Marius 131 voturi
13. Năvligu Raul Gabriel 131 voturi
14. Popescu Răzvan 131 voturi
15. Țîrcu Marius Răzvan 131 voturi

Președinte CJR:
1. Enache Camelia Andreea 144 voturi

Credit foto: PNL Argeș | Facebook Otilia Serban


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL | PNL Argeș