Profesoară arestată pentru viol! A promis că oferă note bune unui elev dacă vor întreține relații intime

de | 25.01.2023 20:02 | Știri, După subiect, Eveniment

Profesoară arestată pentru viol! A promis ca va da note bune unui elev dacă vor întreține relații intime

 

Un caz cu totul ieșit din comun face înconjurul lumii, după ce o profesoară a fost arestată pentru viol. Femeia, în vârstă de 26 de ani, ar fi obligat un elev să întrețină relații intime cu ea, oferindu-i la schimb… note mai bune.

Totul s-a petrecut în toamna anului 2022, când Lena Stewart era profesoară la Liceul Nixa din Missouri, Statele Unite. Femeia i-a spus unui elev de 16 ani că va fi indulgentă în ceea ce privește notele, dacă vor avea relații sexuale, potrivit Știrile Protv.ro.

Adolescentul s-a întâlnit pentru prima dată cu profesoara în mașina acesteia, iar acolo cei doi s-au sărutat, însă nu s-a ajuns la contact sexual, băiatul spunându-i că nu se simte confortabil. Cea de-a doua întâlnire s-a finalizat diferit, tânărul susținând că au avut relații intime.

Cel care a depus plângere împotriva femeii a fost chiar adolescentul, cel mai probabil la presiunile femeii. Acesta a spus că profesoara a precizat „nu trebuie să muncească prea mult” pentru a primi o notă bună și că este „îngrijorată” că notele lui vor scădea dacă nu acceptă cerințele ei sexuale.

Am aflat astăzi că au fost depuse acuzații împotriva Lenei Stewart, profesoară la liceul Nixa. Luăm extrem de în serios orice acuzație de conduită inadecvată, așa că atunci când a fost făcută o acuzație în decembrie, districtul a urmat politica și procedura și apoi a plasat-o pe Lena Stewart în concediu administrativ și va continua să urmeze politica și procedura consiliului atunci când abordează această situație. Districtul va lucra cu autoritățile competente în timp ce își desfășoară investigația și va coopera pe deplin cu orice este nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității educaționale, Zac Rantz, conform DailyStar, citat de Stirile Pro tv.

Profesoara a fost plasată în concediu administrativ, iar ulterior a ajuns în arest.

Foto colaj TeachHUB/ Daily Nation Pakistan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a aflat cine a câștigat America Express! Filmările s-au încheiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: