Anunțul momentului de la Dacia! Se întâmplă de astăzi

de | 25.01.2023 20:57 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Mioveni

Anunțul momentului de la Dacia! Se întâmplă de astăzi

Veste bună de la Dacia! Potrivit unui anunț al companiei, uzina de la Mioveni a început, de astăzi, fabricaţia de serie a modelului Jogger Hybrid 140.

Reprezentanții companiei spun că este destinat unui client din România și că este un exemplar de culoare Gri Schiste, cu 7 locuri, aparţinând nivelului de echipare Extreme +.

Ilustrând perfect poziţionarea mărcii Dacia, Jogger Hybrid 140 este cel mai accesibil vehicul de familie cu propulsie hibridă de pe piaţă, dispunând de un spaţiu interior generos şi de echipamente esenţiale. Modelul beneficiază de expertiza Renault Group, oferind o tehnologie modernă care asigură un demaraj sistematic în mod 100 % electric şi un cuplu motor disponibil imediat, care permite accelerări energice”, anunță Dacia.

Jogger Hybrid 140 are o autonomie de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). De asemenea, bateria de tracţiune are o garanţie de 8 ani sau 160.000 km.

Prețul acestui model pleacă de la 20.900 de euro.

Foto Dacia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mașini la preț de chilipir, scoase la vânzare de ANAF

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole