Profesor înjunghiat de o elevă de 16 ani

de | 27.11.2023 19:00 | Național, Eveniment

Violență extremă într-o școală din Oradea! Un profesor a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost înjunghiat de o elevă de 16 ani.

Incidentul a avut loc dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 9.00, la Colegiul Tehnic Traian Vuia.

Potrivit news.ro, agresiunea ar fi avut loc, în urma unui conflict spontan, chiar în biroul directorului adjunct al unităţii şcolare, unde eleva fusese chemată împreună cu mama sa pentru că avea „probleme de comportament”.

La faţa locului s-au deplasat de urgență poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi de la Biroul Siguranţă Şcolară. De asemenea, la locul incidentului au intervenit și echipaje medicale.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, iar din primele investigaţii, a reieşit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girişu de Criş, provocându-i, cu un cuţit, o leziune în partea dorsală. Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unităţii şcolare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.”, transmite IPJ Bihor

Totul ar fi pornit de la faptul că eleva a fost prinsă în cameră cu un băiat, noaptea trecută, în internat, iar pedagogul i-a atras atenția.

A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere, iar pedagogul i-a atras atenția că nu este normal și firesc. Și de acolo a pornit totul. Nu era de dat afară din internat, ci pur și simplu doar de atras atenția asupra unui fapt. Și astfel a reacționat copilul”, a declarat directoarea unității școlare pentru bihon.ro

Dascălul de 41 de ani, pe care adolescenta l-a înjunghiat în spate cu un cuțit, a ajuns direct pe masa de operație în timp ce eleva a fost dusă la Poliție unde este cercetată pentru tentativă de omor.

FOTO: Crina Dobocan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cabluri electrice căzute pe carosabil, în Câmpulung! Intervin pompierii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oradea

Ultimele articole