Prognoza meteo actualizată! Cum va fi vremea de Revelion

de | 27.12.2022 17:12 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă.

Potrivit meteorologilor, vor fi ploi de scurtă durată în următoarele două zile, în regiunile intracarpatice și izolat în zona Moldovei. Ninsorile vor fi slabe și trecătoare.

Iubitorii de zăpadă nu primesc vești bune, având în vedere că ninsorile nu își vor face apariția prea curând. Meteorologii anunță vreme caldă de Revelion, dar și în următoarele zile.

Anul acesta nu putem vorbi de zăpadă de Revelion, nu vom vorbi nici până spre jumătatea lunii ianuarie, dar deocamdată, până pe 4-5 ianuarie, vreme caldă, puține precipitații spre nord-vestul țării, acestea slabe și sub formă de ploaie. Fulguieli pot apărea în decursul acestei săptămâni însă doar la înălțimi de peste 1800 m, unde mai este deja, din loc în loc, strat de zăpadă. Dar mai jos nu!”, a transmis meteorologul Meda Andrei la Antena 3 CNN.

Până la jumătatea lunii ianuarie, temperaturile se vor menține ridicate, peste valorile normale specifice perioadei. Este posibil ca începând cu data de 16 ianuarie să ne așteptăm și la zăpadă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O fetiță pe nume Crăciun s-a născut chiar în ziua de 25 decembrie la maternitatea Spitalului Județean Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole