Programul ”Anghel Saligny”. S-a semnat contractul pentru modernizarea unui drum din Davidești

de | 20.07.2023 16:49 | Știri, Economic, Județean, Național, Rural

Încă un proiect din Argeș a primit finanțare. Mai precis este vorba de un proiect privind modernizarea unui drum local din Davidești.

Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, la începutul săptămânii, 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 434.977.777,79 de lei. Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, precum și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră și pluvială.

Despre ce investiție este vorba

”Implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități din România, atât din mediul rural, cât și din mediul urban, contribuind la bunăstarea tuturor cetățenilor”, a precizat ministrul dezvoltării. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” se ridică la 1.774, în valoare totală de 19.537.668.435,74 de lei. La nivelul Argeșului, proiectul aprobat este: ”Modernizare parțială 304 m drum Huluba, comuna Davidești, județul Argeș” – 535.169,03 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Group Concif asfaltează 9 străzi din Lereşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării