Un tânăr din Recea i-a împrumutat mașina unui prieten fără permis de conducere

de | 20.07.2023 16:32 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis prin Recea.

Miercuri, 19 iulie, polițiștii argeșeni au identificat în trafic un conducător auto care nu deținea permis de conducere.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești, aceștia au oprit în localitatea Recea, un autovehicul, la volanul căruia se afla un tânăr, în vârstă de 18 de ani, care nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere.

Interogările pe care polițiștii le-au efectuat în bazele de date, au arătat că tânărul aflat la volanul autovehiculului oprit nu este posesor de permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de un alt tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, deși ar fi cunoscut faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, pentru aspectele stabilite, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Recea