Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Facturi decontate pentru două proiecte din Argeș

de | 01.05.2023 08:10 | Știri, Economic, Județean, Național, Rural

A început decontarea facturilor pentru obiectivele de investiții! Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, la sfârșitul lunii aprilie, suma de 42.805.894,46 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 32 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale atât pentru modernizarea infrastructurii de drumuri și pentru realizarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila. După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile. La nivelul Argeșului au fost decontate facturi aferente a două proiecte – ”Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Albeștii de Argeș județul Argeș” și ”Modernizare drumuri locale în comuna Albota”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Digi 24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ghid oficial pentru Casa Verde Fotovoltaice. Parohiile vor putea cere bani pentru panouri solare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării