anchetaonline.ro

Programul RABLA LOCAL 2023. Se prelungește sesiunea de înscriere a persoanelor fizice!

de | 31.08.2023 15:03 | Pitești, Economic, Județean

  • Informații noi!

Primăria Pitești anunță faptul că se prelungește sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local.

Toate persoanele fizice interesate se pot înscrie în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT).
Detalii și instrucțiuni referitoare la înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului Rabla Local sunt publicate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.
De precizat că în cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.
Persoana fizică trebuie totodată să domicilieze pe raza teritorială a primăriei unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare și să realizeze înscrierea în aplicație doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază se regăsește în lista UAT-urilor care au încheiat contracte de delegare cu AFM. Lista primăriilor care participă în cadrul programului poate fi consultată la următorul link: https://www.afm.ro/…/lista_uat_program_rabla_local.pdf.
AFM va transmite, după înscriere, lista persoanelor fizice înscrise către primăriile participante în cadrul Programulu, iar mai apoi persoana fizică va transmite documentele, conform procedurii interne a primăriei, care va fi publicată pe pagina de internet a acesteia.
Persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei, după semnarea contractului de finanțare cu UAT-ul.
De menționat faptul că suma de 2.400 de lei  este alocată din Fondul pentru mediu iar 600 de lei sunt susținuți din bugetul local.
Foto: Facebook Primăria Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Pitești