Proiecte finanțate. Bani pentru drumurile din trei localități

de | 22.06.2023 09:29 | Știri, Economic, Județean, Rural, Topoloveni

Alte trei proiecte din Argeș primesc finanțare pentru modernizarea drumurilor. Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, zilele trecute, 74 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 823.227.040,71 de lei.

Potrivit informării Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLP), contractele semnate vizează localități din 33 de județe și contribuie la modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare și de evacuarea apelor pluviale, precum și construirea unor poduri.

”Satele și micile orașe, comunitățile care sunt în dificultate și cărora le este imposibil să-și finanțeze singure obiectivele importante de infrastructură sunt în fiecare zi pe agenda și în preocupările mele, astfel încât nicio comunitate din România să nu fie neglijată”, a subliniat ministrul Veștea, potrivit sursei citate.

Ce proiecte sunt finanțate

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” se ridică la 1.520, în valoare totală de 16.896.781.023,39 de lei. La nivelul Argeșului sunt trei proiecte care au primit finanțare: ”Modernizare drumuri comunale și străzi, în comuna Bradu, județul Argeș” – 10.093.417,27 lei; ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Sălătrucu, județul Argeș, tronson II” – 15.000.000 lei; ”Modernizare parte carosabilă străzi în orașul Topoloveni” – 9.270.091,58 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Euroguard Security 2007 intră în insolvenţă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării