Proiectele pentru dezvoltarea comunei continuă la Bogați! Se conturează construirea unei săli de sport

de | 11.04.2024 09:55 | Din ediția tipărită, Administrație, Rural

Dezvoltarea comunei este un punct prioritar pe agenda administrației locale din comuna Bogați, coordonată de primarul Ion Gârleanu. Investiții în infrastructură rutieră sau școlară, dar și proiecte menite să aducă bunăstarea și confortul cetățenilor sunt permanent derulate în diferite locuri din comună.

O veste bună vine pentru mediul școlar din localitate, și nu numai. Pe data de 01.04.2024 s-au deschis ofertele licitației pentru construirea sălii de sport, o sală modernă cu tribune, încălzire și cu tot ce este necesar pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a activităților sportive. Opt asocieri de firme au manifestat interes pentru construirea obiectivului de investiții, în continuare așteptându-se evaluarea realizată de Ministerul Dezvoltării.

Sursă foto: ediția tipărită.

Pentru locuitorii din satul Suseni, administrația locală a făcut demersuri pentru a repara aparatele de joacă pentru copii din parc, a amenajat un teren de tenis cu piciorul, iubitorii de mișcare putând practic tenis de masă și la Căminul Cultural, unde există infrastructura necesară. De asemenea, stația pentru transportul în comun a fost reabilitată și s-au montat coșuri de gunoi, pentru a menține un climat cât mai curat. Această acțiune va continua în toate stațiile pentru transportul în comun existente în localitate. Amenajat a fost și sensul giratoriu, pentru condiții de trafic cât mai bune.

”În Suseni, voi face unul dintre cele mai frumoase parcuri: voi aduce pământ pentru extindere până peste fosta gârlă, se vor amenaja alei de agrement, se va gazona tot terenul, se vor amplasa și alte aparate de joacă corespunzătoare. Mi s-a propus pentru menținerea în bune condiții a acestora să amplasez camere de luat vederi, iar eu am refuzat. Vreau să apelez la conștiința civică a fiecăruia așa cum am făcut până acum și, în mare parte, am reușit”, transmite primarul Ion Gârleanu pe pagina sa de socializare.

 

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au început lucrările la proiectul „Creșterea eficienței energetice în Școala Gimnazială Radu cel Mare” din Bogați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Ion Gârleanu