Prostituată din Pitești – dată în urmărire generală! 10 bărbați au căzut victimele acesteia

de | 27.07.2022 22:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

O femeie din Pitești, care practică prostituția, va fi judecată în toamna acestui an pentru furt calificat. Se pare că tânăra, în vârstă de 22 de ani, a păcălit, de-a lungul timpului, mai mulți bărbați pe care a reușit să îi jecmănească de bani.

Cea mai recentă întâmplare a avut loc în luna mai, atunci când a fost chemată de un bărbat de 51 de ani, din Bradu, la el acasă pentru a petrece noaptea cu el, însă fără a întreține relații sexuale.

Potrivit Adevărul.ro, omul a contactat-o pe aceasta pe un site de escorte și i-a cerut să vina la domiciliul său, însă, pentru a sta de vorbă și pentru a dormi împreună, deoarece bărbatul suferea după ce fusese părăsit de soție.

Tânăra a fost de acord și i-a cerut 350 de lei pe oră. Ajunsă în casa bărbatului, cei doi au convenit să stea împreună până la 7 dimineața. Ulterior, bărbatul s-a dus într-o cameră pentru a lua 250 de euro dintr-un teanc de bani, unde se aflau în total 2.000 de euro. Vigilentă, femeia a observat unde ține banii, iar când s-a ivit ocazia, a furat toată suma și a fugit.

Omul înșelat a anunțat poliția, iar femeia a fost prinsă. În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că tânăra avea un cazier bogat: 10 bărbați au fost păcăliți de aceasta, reușind să le fure bani sau obiecte.

În urma furtului comis în Bradu, prostituata a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost pusă sub control judiciar.

Însă, femeia nu s-a oprit aici. Ea a dispărut, iar acum este dată în urmărire generală, potrivit Adevărul.ro.

Foto Adevărul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Benzinărie Lukoil- amendată pentru discriminare: „Nu schimbați tampoane”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole