Omul de afaceri Nicolae Durdui de la Send’92 își scrie autobiografia!

de | 27.07.2022 21:36 | Știri, Județean, Lifestyle

 

Una dintre cele mai prospere firme din portofoliul Argeșului, Send’92, cunoscută în mod special pentru producția de termopane, este fondată de către omul de afaceri Nicolae Durdui. Deși este cunoscut în special prin prisma businessurilor sale, acesta și-a dezvoltat și o altă latură în ultimii ani.

Managerul Nicolae Durdui, ingier ca și formare profesională, și-a diversificat aria de competențe, devenind unul dintre promotorii apei Kangen, compania sa comercializând și aparatele respective, dar și al unui stil de viață sănătos. Pornind de la această experiență, a făcut pasul și către scris.  În colecția de cărți pe care le semnează se află următoarele titluri: „Dragostea, un leac universalˮ; „Wow, ce simplu e să fii sănătosˮ; „Bilet de avionˮ; „Mulțumesc de 1.000.000 de euro – tehnici de promovare apa Kangen.ˮ.

Nicolae Durdui a dat publicității o fotografie din copilărie

A publicat deja patru cărți, iar în prezent lucrează la cea de-a cincea, care se anunță a fi o lucrare autobiografică.

nicolae durdui carte

Pe profilul de instagram, Nicolae Durdui a lansat deja un teaser, postând o fotografie din albumul personal, în care le arată urmăritorilor săi o amintire din copilărie, însoțită de textul: „Aș încerca să  fac o legătură dintre Nicușor, băiatul mamei, de acum 55 de ani, și omul de azi, Nicolae Durdui, un om de afaceri cunoscut.”. Din această afirmație se înțelege că lucrarea se află în procesul de concepere, dar nu dă niciun termen privind lansarea oficială a cărții care va spune povestea vieții sale.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Măsură anti-inflație: Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole