anchetaonline.ro

Prostituate prinse în fapt, în Pitești!

de | 27.10.2022 16:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Miercuri, 26 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat mai multe acțiuni cu scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru a preveni și combate faptele ilegale.

Astfel, oamenii legii au acționat pentru depistarea cerșetorilor și a prostituatelor, fiind aplicate opt sancțiuni contravenționale privind normele de conviețuire socială și cinci sancțiuni privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 2.000 de lei.

Mai exact, polițiștii au legitimat 41 de persoane și au verificat 14 mașini.

Totodată, au fost desfășurate activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari cu scopul prevenirii furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informativ”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un chirurg celebru s-a stins din viață în urma unui accident

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: