Prostituatele din Pitești s-au trezit cu polițiștii peste ele!

de | 08.08.2022 19:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Razie la prostituatele de pe străzile din Pitești, în acest weekend. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale.

Astfel, oamenii legii au desfășurat acțiuni pentru depistarea persoanelor care practică prostituția stradală, dar și pentru depistarea cerșetorilor din zona bisericilor. În urma acestor acțiuni, 16 persoane au primit sancțiuni contravenționale privind normele de conviețuire socială, în valoare de 3.100 de lei. De asemenea, s-au dat 11 sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 290 de lei.

Mai exact, polițiștii au verificat 12 mașini, fiind legitimate 51 de persoane.

Au fost controale la cazinouri

Totodată, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat o acțiune privind prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona sălilor de jocuri de noroc, cât și privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Au fost legitimate 73 de persoane și au fost verificate 9 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări în 4 cazinouri.

În urma celor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2865 de lei, dintre care 9 sancțiuni, în valoare de 2.465 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 7 sancțiuni, în valoare de 400 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și trei sancțiuni, conform Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță beată la volan, prinsă pe străzile din Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole