anchetaonline.ro

Prins cu 143 km/h pe străzile din Argeș! A rămas pieton pentru 120 de zile

de | 08.08.2022 18:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un șofer de 39 de ani, din localitatea Davidești, a dat dovadă de inconștiență la volan, în timp ce se deplasa pe DN 73D.

Duminică, 7 august, vitezomanul a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce se deplasa cu viteză amețitoare, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 km/h.

Bărbatul a primit o amendă de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Nu este singurul vitezoman prins de oamenii legii, în acest weekend, pe străzile argeșene. Un tânăr de 26 de ani, din Vulturești, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 km/h, în timp ce conducea tot pe DN 73D.

La fel ca cel care deține recordul din acest weekend, pentru viteză, tânărul a primit o amendă usturătoare de 2.900 de lei și a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Foto Auto Expert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță beată la volan, prinsă pe străzile din Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: