Proteste spontane la mai multe administraţii fiscale din ţară

de | 24.08.2023 11:35 | Național, Eveniment

Angajații administrațiilor fiscale au ieșit din nou în stradă, înaintea negocierilor programate astăzi cu ministrul Finanțelor.

Blocul Național Sindical a transmis, într-o postare pe Facebook, că, joi dimineață, au loc proteste spontane în mai multe zone ale țării, precum București, Dolj, Bacău, Alba, Baia-Mare, etc., iar activitatea este blocată.

Blocul Național Sindical informează că, la această oră, au loc proteste spontane în mai multe administrații fiscale din țară: București, Dolj, Bacău, Alba, Baia-Mare, etc. La proteste, participă membri de sindicate din Federația Sindicatelor din Administrația Fiscală ,,Solidaritatea”, afiliată la BNS.”, transmit reprezentanții BNS

Sindicaliștii avertizează că acțiunile de protest spontane declanșate la nivel național se pot întinde pe o perioadă nedeterminată, degenerând și în acțiuni de stradă.

Reamintim că, aceștia au organizat, marţi, între orele 8.00 şi 10.00, o grevă de avertisment, în timp ce în faţa Ministerului Finanţelor a avut loc un miting de protest, angajaţii fiind nemulţumiţi de măsurile propuse pentru reducerea cheltuieilor bugetare.

sursă foto Facebook Blocul Național Sindical

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mâine, grevă de avertisment a sindicaliştilor din Administraţia Fiscală

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: BNS

Ultimele articole