Ce punctaje au obținut proiectele din Argeș? Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi

de | 27.03.2024 19:01 | Economic, Județean

Ministerul Educației anunță că evaluarea calitativă a proiectelor depuse în cadrul apelului Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi” s-a finalizat! Pe lista intermediară a proiectelor cu punctajele obținute în etapa de evaluare calitativă se regăsesc și câteva unități din Argeș.

Ministerul Educației amintește că solicitanții pot depune contestații în următoarele două zile lucrătoare, imediat după primirea deciziei și a grilelor în platformă. De asemenea, Ministerul Educației precizează că. alocă peste 225 de milioane de euro pentru infrastructură școlară la standarde europene și globale de dezvoltare sustenabilă.

Iată lista proiectelor din Argeș: Reabilitare Școala Gimnazială Nr.1 Hârtiești – Corp A din comuna Hârtiești, județul Argeș în vederea transformării acesteia în ”Școală Verde”; ”Reabilitare Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale, Liceul cu Program Sportiv Viitorul Corp C8, Școala Gimnazială Adrian Păunescu în vederea obţinerii statutului de “Şcoală Verde ”; Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale Bălilești, din comuna Bălilești, județul Argeș; Reabilitare unitate de învățământ comuna Cocu, județul Argeș, în vederea dobândirii statutului de ”Școală Verde”; Reabilitarea Școlii Gimnaziale Nr. 1 din comuna Valea Danului în vederea transformării acesteia în. ”Școală Verde”. De altfel, proiectele din Argeș au obținut peste 70 de puncta.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin banii în Argeș! Alte proiecte au primit finanțare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei