Pitești: Un puști de 16 ani a ajuns în arest după ce a lovit un jandarm!

de | 22.10.2023 12:38 | Știri, Eveniment, Importante

Un tânăr de 16 ani din Lunca Corbului care se afla deja în mari belele, după ce fusese acuzat de acte de violență și de distrugere, și-a complicat și mai mult viața săptămâna trecută având o reacție necontrolată la sediul Judecătoriei Pitești și lovind unul dintre jandarmii care asigura măsurile de protecție la nivelul instanței.

În fapt, băiatul de 16 ani se prezentase alături de mama sa în fața magistraților pentru a-i fi judecată măsura arestului la domiciliu pe care o avea impusă în baza unor fapte de violență comise anterior.

În momentul în care instanța a decis ca adolescentul pe rămâne sub incidența măsurii de arest la domiciliu pe acesta l-a luat capul și a reacționat extrem de violent, lovind puternic unul dintre jandarmii prezenți în sală.

Urmare a acestei fapte, i s-a întocmit dosar penal și pentru ultraj, alegându-se cu o măsură mult mai dură decât cea pe care o contestase, și anume arest preventiv la sediul IPJ Argeș pentru 30 de zile.

De asemenea, polițiștii desfășoară cercetări și față de mama acestuia, în vârstă de 47 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceasta este cercetată în stare de libertate.

 

 

Sursa Foto Ziare.com
Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: A intrat cu mașina direct într-un cap de pod!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole