anchetaonline.ro

Puști de 19 ani din Mioveni – depistat la volan fără dreptul de a conduce!

de | 01.11.2022 19:28 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în cursul zilei de ieri, luni, 31 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 19 de ani, din Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 83, pe raza Țițești, având dreptul de a conduce suspendat.

A fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, organele de poliție din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu victimă în Argeș!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: