Radu Perianu: „145 de unități de învățământ preuniversitar din județul nostru nu au pază și nici sisteme de supraveghere”

de | 05.07.2022 12:30 | Știri, Administrație, Județean

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a precizat faptul că un număr de 145 de unități de învățământ preuniversitar din județul nostru nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Acesta este un lucru extrem de îngrijorător.

De menționat faptul că județul Argeș are în total 500 de unități: 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video și pază umană, iar 207,exclusiv cu supraveghere video.

 

Le transmit celor responsabili că este important să demareze cu celeritate toate demersurile ca anul școlar 2022-2023 să nu înceapă în aceleași condiții.

 

Art.4 din Legea nr.35/2007 privind creșterea siguranței în unitățile de învățământ stabilește consiliile județene și consiliile locale ca entitățile care alocă banii, la solicitarea consiliilor de administrație a unităților școlare”, a precizat Radu Perianu.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole