Radu Perianu, candidatul liberal pentru funcția de președinte al CJ Argeș, la discuții cu oamenii din Câmpulung

de | 04.03.2024 20:45 | Câmpulung Muscel, Politic

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu, a prezentat, în premieră la Câmpulung, cele 3 locații posibile a două din cele 4 poduri peste Argeș incluse în proiectul pentru județul Argeș Pitești Tech City 2024, anunță liberalii argeșeni în comunicatul transmis.

Sursă foto: Facebook Radu PerianuSursă foto: Facebook Radu Perianu

Astăzi, a fost serie maraton de prezentare a proiectului #PiteștiTechCity în zona de nord a județului Argeș, municipiul Câmpulung și comuna Rucăr. Sănătatea și infrastructura reprezintă priorități pentru PNL Argeș. ”#PiteștiTechCity își propune 4 poduri peste râul Argeș pentru a facilita dezvoltarea economică de pe ambele maluri ale Argeșului. Astfel, la Câmpulung, candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, a dezvăluit cele 3 posibile locații a două din cele 4 poduri, parte din proiect. #PiteștiTechCity înseamnă spital municipal, clinici paliative, geriatrice și subvenționarea serviciilor profilactice din venituri suplimentare ale #PiteștiTechCity2024. Zona de Muscel are un potențial turistic și industrial uriaș. Câmpulung, cu Norris Măgeanu primar, își poate recâștiga gloria de altă dată”, arată cei de la PNL în comunicatul transmis.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Registrul Traficanților a fost votat de Camera Deputaților. Prefectul Radu Perianu: ”Piața este invadată de substanțe halucinogene ieftine, accesibile oricui!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole