Raliul Argeșului 2023. Victorie pentru Simone Tempestini și Sergiu Itu!

de | 27.05.2023 21:13 | Lifestyle, Câmpulung Muscel, Județean, Național, Pitești, Știri

Organizatorii anunță că a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano a ajuns la final, câștigătorii fiind Simone Tempestini și Sergiu Itu. Cei doi au dominat ziua secundă, obținând maximul de puncte după ce au reușit să fie cei mai rapizi și pe Power Stage-Lacul Vidraru.

Sursă foto: Facebook Raliul Argesului.Sursă foto: Facebook Raliul Argesului.

Pe poziția a doua încheie echipajul bulgar Martin Surilov/ Zdravko Zdravkov, cei care după ieșirea în decor din 2022 reușesc de această dată să termine pe podium. Locul trei le revine brașovenilor Andrei Gîrtofan și Doru Vraja după o bătălie frumoasă cu Norbert și Francesca Maior, cei care se impun în categoria mașinilor cu două roți motrice. Topul cinci este încheiat de Mihai Manole și Marc Banca.

Sursă foto: Facebook Raliul Argesului. Sursă foto: Facebook Raliul Argesului.

Raliul Argeșului CATENA – Poweredby Citroën este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën, DS și Opel în România. Parteneri: Repsol prin Valtec Premium Lubricants, Ramada, MSS, HidroGaz, New Design Composite Parteneri media: Kiss FM, Prima Sport, RallyMax.ro și Autorally.ro.

Sursă foto: Facebook Raliul Argesului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

,,Cu viața mea apăr viața”-etapa județeană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Raliul Argeșului