Raliul Argeșului pe 21 și 22 mai. Revine superspeciala din Pitești!

de | 04.05.2022 22:32 | Județean, Lifestyle

Raliul Argeșului, organizat de Asociația Clubul Sportiv DTO Rally, a ajuns la ce-a de-a patra ediție în noua formulă și reprezintă etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri Betano 2022.

Evenimentul automobilistic al anului va avea loc în perioada în care se celebrează și Zilele Piteștiului, de Sfinții Constantin și Elena, în zilele de 21 și 22 mai.

Bineînțeles că din traseele pe care se va susține competiția nu va lipsi Transfăgărășanul. Anul trecut au fost prezente la start 77 de echipaje, iar competiția a presupus opt probe speciale. Surpriza ediției  a patra este revenirea superspecialei din Pitești, care a atras foarte mulți spectatori, dornici de spectacol pe patru roți. „Peste 130 de kilometri cronometrați pe Transfăgărășan și în zona Câmpulung, noutatea majoră fiind revenirea superspecialei din Pitești, foarte apreciată de către fani.”, este anunțul făcut de organizatori.

Debutul festivităților va avea loc pe 20 mai, cu prezentarea parcului auto ce va fi amenajat în Piața Vasile Milea din Pitești. Testele oficiale (shakedown) vor fi realizate în Albota, iar startul festiv se va da tot vineri, 20 mai, cu punct de plecare Piața Primăriei și vor defila până în Piața Milea.

Sâmbătă, 21 mai, vor avea loc probele speciale pe Transfăgărășan, iar duminică, 22 mai, vor fi probele speciale de pe Godeni, Mateiaș și Superspeciala Pitești. Festivitatea de premiere din seara de 22 mai va pune punctul final al celei de-a patra ediții.

Raliul Argeșului are nevoie de voluntari

Cum pregătirile sunt în toi, pentru a fi din nou la înălțime, ACS DTO Rally este în căutare de voluntari pentru organizarea raliului. „Succesul primelor ediţii s-a datorat şi numeroşilor voluntari ce au fost alături de noi, astfel că ne dorim ca şi în acest să avem parte de sprijinul vostru pentru a ne păstra renumele de raliul de top din campionatul intern şi pentru a face un nou pas spre a deveni o etapă de campionat internaţional. Vino să faci parte din echipa de organizare şi vei descoperi complexitatea şi frumuseţea raliurilor!”, este mesajul organizatorilor.

Voluntarii trebuie să dispună doar de timp liber și să fie dornici să ajute echipa de organizare cu amenajarea parcului auto, supraveghere la probele speciale, asigurarea respectării tuturor detaliilor privind derularea festivităților cuprinse în program. De asemenea, li se cere să ofere seriozitate și să se prezinte în orarul stabilit la ședința de organizare de comun acord cu programul evenimentului și timpul liber al voluntarului. Dacă ești decis și vrei să devii voluntar la organizarea Raliului Argeșului, atunci trebuie să completezi formularul de AICI.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DTO | Raliul Argeșului | Transfăgărășan

Ultimele articole