A construit un brand dinamic și cunoscut în Argeș, în doar 3 ani. Mayore a cucerit iubitorii deserturilor spectaculoase pregătite doar cu ingrediente proaspete și naturale, iar artizanul acestui concept este Raluca Margalina. Mayore este prima ciocolaterie – cofetărie care s-a deschis în județul nostru, pentru a face poftele argeșenilor, iar ca principii stabilite clar pentru businessul său, Raluca Margalina a pus în prim plan calitatea. Pentru 2023, creatoarea acestui brand și-a propus să performeze mai mult în domeniul în care activează și să vină cu noutăți delicioase.
Îmi place foarte mult să inovez și abia aștept să dezvolt gama de produse Mayore, atât în secțiunea de Cofetărie, cât și în cea de Ciocolaterie.”, ne-a mărturisit Raluca Margalina, întrebată fiind ce planuri are pentru acest an.
Absolventă a Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, cu un masterat în domeniul Calității, Raluca Margalina este un tânăr manager care investește atât în formarea sa profesională, cât și a personalului.
Criza de specialiști, într-adevăr, se regăsește în toate domeniile.”, mărturisește aceasta. Producția de patiserie, spre deosebire de alte sectoare de activitate, are nevoie de oameni pasionați și cu un simț estetic mult mai dezvoltat, cu aptitudini ce pot fi modelate, dacă au dorința de a progresa. Din păcate, viitorul nu pare să aducă generații dornice de performanță. „Cei ce vin din spate în acest domeniu sunt puțin cam indeciși, nu foarte hotărâți. Mi-aș dori ca aceștia să fie mai deschiși la nou, mai dispuși la munca în echipă și cu abilități de adaptare. Mi-ar plăcea să fie deschiși la a învăța tehnici noi de lucru și să înțeleagă că astfel câștigă un avantaj pentru ei și evoluția lor.”, ne-a explicat Raluca Margalina viziunea sa despre cei care doresc să activeze în domeniul producției de deserturi.
Consideră că a avut un context profesional prielnic pentru dezvoltarea sa, câștigând aptitudinile necesare dezvoltării unui business nou într-un mediu extrem de competitiv și al cărui succes ține foarte mult de „gusturi”.
Am avut mai mult acces la noutate, la inovație, la o documentare mai temeinică, am avut posibilitatea de a învăța din tehnicile celor mai buni Pastry Chefi ai lumii.”, ne-a mărturisit Raluca Margalina.
Realizarea de top a sa, este, fără doar și poate, brandul pe care l-a crescut de la idee la realitate.
În evoluția mea profesională cel mai important proiect a fost Ciocolateria Cofetărie Mayore. Mă simt mândră de impactul pe care l-a avut în piață și în continuare lucrez la creșterea notorietății lui.”, explică Raluca Margalina, lăsând de înțeles că succesul presupune o activitate continuă.
În lumea minunată a deserturilor este nevoie de respectarea cu strictețe a unor rețete, o conduită ca și într-o farmacie, de respectarea unor trenduri internaționale, la care Mayore a dat dovadă că se aliniază constant.
Mayore își așteaptă iubitorii de deserturi gustoase și spectaculoase, în același timp, în locația din str. Maior Gheorghe Șonțu din Pitești, dar și online. Are o gamă bogată de praline umplute cu creme delicioase din fructe sau nuci, dar și torturi senzaționale și prăjituri savuroase. Secretul acestor produse este prospețimea, fiind folosite în pregătirea lor ingrediente premium precum frișcă din lapte, fructe proaspete, unt bogat, diverse soiuri de nuci și ciocolată belgiană.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro: