Au rămas fără permis în prima zi din minivacanță! Șoferi vitezomani prinși pe străzile argeșene

de | 02.06.2023 11:40 | Știri, Eveniment, Județean

În prima zi din minivacanța prilejuită de Ziua Copilului și Sărbătoarea Rusaliilor, polițiștii au intensificat acțiunile  pentru creșterea gradului de siguranță, prin prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice.

Iar în acest sens, în ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au aplicat aproape 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 73.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 26 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au depistat numeroși șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, cu permisul suspendat sau care nu respectau regimul legal de viteză.

Printre cei premiați” de polițiști este și un tânăr de 18 ani, proaspăt șofer, din județul Dâmbovița.

El a fost depistat pe bld. Republicii din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. Totodată, el s-a ales și cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Aceeași soartă a avut-o și un bărbat de 53 de ani, din județul Olt, care a fost prins pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, circulând cu viteza de 114 km/h.

foto descriptiv  Auto Expert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

IPJ Argeș-sfaturi pentru copii de 1 iunie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole