CS Rapid înfruntă CSM București. Mâine, Pitești Arena găzduiește finala la handbal feminin

de | 26.08.2023 20:25 | Pitești, Lifestyle

Al doilea meci al semifinalei Supercupei României la handbal feminin și-a desemnat câștigătoarea: CS Rapid a învins HC Dunărea Brăila cu 35 -29. Mâine finala mare se joacă de la 17:30 la Pitești Arena între CSM București și CS Rapid București.

În primul meci al zilei de sâmbătă CSM București s-a calificat în finala Supercupei României la handbal feminin după ce a trecut de CSM Târgu Jiu cu 34-18. Finala mică va avea loc tot duminică de la ora 15:00 între CSM Târgu Jiu și HC Dunărea Brăila.

Sursă foto: Facebook Federația Română de Handbal.

”CS Rapid a câștigat cu 35-29 un meci frumos, o pledoarie pentru nivelul ridicat al perfomanței.

Felicitări ambelor echipe, ne vedem mâine, cu HC Dunărea Brăila în finala mică, de la 15:00, iar cu CS Rapid București în finala pentru trofeu, de la 17:30”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Federația Română de Handbal.

Biletele sunt disponibile pe aici, dar și la Casieria Pitești Arena în ziua meciurilor.  Fiecare bilet este valabil pentru ambele meciuri ale zilei.

Sursă foto: Facebook Federația Română de Handbal.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristina Neagu – câștigătoare de ziua ei! CSM București, victorie în semifinala cu CSM Târgu Jiu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: