Analogue Festival 2023 a început cu dreptul: 10.000 de spectatori în prima zi

de | 26.08.2023 20:46 | Mioveni, Lifestyle

10.000 de spectatori au format publicul primei zile de Analogue Festival, pe platoul Făget de lângă Mioveni, anunță organizatorii. Prima zi a fost încinsă la propriu de HVNDS, The Mono Jacks, Byron, Vița de Vie, Delia și John Newman care au urcat pe scena principală.

Analogue Ziua 1 3 - Analogue Festival 2023 a început cu dreptul: 10.000 de spectatori în prima ziAnalogue Ziua 1 2 - Analogue Festival 2023 a început cu dreptul: 10.000 de spectatori în prima zi

”A fost un start de festival peste așteptări. Artiști care au cântat în premieră aici au apreciat entuziasmul publicului. Le mulțumesc tuturor că au fost aici, artiști și spectatori deopotrivă, deși am început la peste 35 de grade și un soare fierbinte. Mai avem două seri de distracție. Vă așteptăm să închidem vara cu Analogue Festival”, a declarat Alin Călinescu, managerul festivalului, potrivit sursei citate.

B.U.G. Mafia încheie a doua seară

În cea de-a doua zi a festivalului, pe scena principală urcă trupe de trap și hip hop: IDK, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z., Kadebostany, Tinie Tempah (21:30) și B.U.G. Mafia (de la ora 23:00), ultimii cu un concert unic, care va aniversa 30 de ani de existență a formației. Pe scena secundară vor urca tineri artiști și DJ-i precum CEDY, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone sau PGR Rareș. Spectatorii se vor putea bucura, în continuare, de ocaziile de distracție de pe platoul Făget: ridicări cu balonul cu aer cald (între orele 20:00 și 22:00), tatuaje pentru copii și adulți, nuntă pe plajă pentru îndrăgostiți (la standul Wedding Studio, unde „mirii” vor primi inclusiv verighete simbolice) sau jocuri gigantice, pictura pentru copii, baloane de modelaj și baloane de săpun.

Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, vă așteaptă inclusiv duminică, 27 august, cu un line-up de top și activități pentru toate gusturile. Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Sursă foto: Analogie Festival

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlien.ro:

Festivalul ANALOGUE și-a marcat o primă zi de excepție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival

Ultimele articole