Răzvan Marinescu, antreprenor: Tot ce ne provoacă ne oferă o șansă la soluții inedite!

de | 14.02.2024 14:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Numele lui Răzvan Marinescu este sinonim cu Mr. Exclusivitate. Este un antreprenor cu performanțe recunoscute în industria serviciilor financiare, având în portofoliu activități de negociere, bugetare, planificare de afaceri, planificare strategică și dezvoltare de business. Răzvan Marinescu și-a amplificat și șlefuit competențele privind dezvoltarea afacerilor obținând o diplomă profesională în management la The Open University, în 2008.

”Parcursul meu profesional a început în timpul facultății, când am fost un «ucenic» ascultător la niște prieteni care se ocupau cu amenajări interioare și electrice. Apoi am ajuns la prima dragoste: asigurările. Practic, aici am înțeles cât de mult îmi doresc să am un job unde să interacționez continuu cu oamenii. Am început să intuiesc care va fi viitorul meu sau către ce îmi doresc să mă îndrept. Momente de răscruce au fost câteva pe parcursul carierei mele… Aș aminti, probabil, pe cel mai important, acela în care am hotărât că este cazul să pornesc pe propriul drum antreprenorial în 2009. În anul 2019, am hotărât să îmi deschid o agenție imobiliară, practic să închid un cerc: Credite –Asigurări – Imobiliare. După aproximativ 6 luni de căutări intense și multe discuții cu trei posibili francizori, în anul 2020, am luat decizia să mă alătur brandului Mr. Exclusivitate, un concept 100% românesc. Pot să spun, cu mâna pe inimă, că a fost cea mai bună decizie de business, pe care am luat-o în cariera mea. Am găsit aici 2 OAMENI, 2 nebuni frumoși, 2 profesioniști, Alex Printz și Radu Pasca, bineînțeles, alături de o echipă MINUNATĂ.  Am primit un sprijin real din partea echipei, iar într-o perioadă scurtă, dar incertă (pandemia) am devenit cea mai mare și cea mai puternică agenție din Argeș, reprezentând cu succes brandul prin cei 23 de oameni ai noștri.

Astfel, pot spune că orice «piedică» ar trebui privită ca o oportunitate. Tot ce ne provoacă și, practic, ne oferă o șansă la soluții inedite, dezvelirea unui alter ego, poate fi, în fond, ieșirea din rutină, ceea ce înseamnă, aproape mereu, evoluție.”, povestește Răzvan Marinescu despre descoperirea vocației și evoluția carierei sale.

Dar drumul nu a fost unul ușor și fără piedici.

”Sunt un om care nu s-a oprit nicio clipă din a învăța lucruri noi, din a investi în propria persoană și din a crede în visul lui. Cu o experiență de peste 23 de ani în management, cred cu patos în munca persistentă în direcția propriei viziuni, până la desăvârșire. Am o capacitate extraordinară de sinteză, de organizare, de comunicare și sunt orientat mereu spre a găsi soluții. Pasionat de inovație, în călătoria mea antreprenorială, am fost ghidat de perseverență și de o atitudine pozitivă, dezvoltând reziliență, toate acestea fiind atribute esențiale în lumea afacerilor dinamice de astăzi.”, ne-a povestit Răzvan Marinescu dezvăluindu-ne și calitățile care se ascund în spatele reușitelor unui om:

”Îmi plac poveștile de succes și consider că poți începe propria poveste atunci când: ai încredere și curaj, ești echilibrat (psiho-emoțional), ai susținerea familiei, iubești ceea ce faci, ai alături parteneri excepționali, ai colegi dedicați.”

Mr. Exclusivitate se angajează să fie o companie inovatoare, creând un mediu propice pentru antreprenori pentru a obține rezultate remarcabile. Inițial concentrându-se exclusiv pe sectorul imobiliar, Mr. Exclusivitate a evoluat, adoptând o abordare mult mai cuprinzătoare. Acum, operațiunile companiei se extind sub conceptul „Totul despre Bani”, care include imobiliare, brokeraj de credite și asigurări, administrare de proprietăți și investiții – toate reunite sub o singură umbrelă.

”Compania își propune să revoluționeze piața financiară printr-o misiune clară de a oferi servicii excepționale și inovatoare. Bine ai venit în viitor cu MR. EXCLUSIVITATE!”, este mesajul transmis de către Răzvan Marinescu.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicușor Codițoiu, antreprenor: Datoria fiecăruia este să își urmeze dorințele, să își stabilească un scop și să își depășească limitele!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mr. Exclusivitate | Răzvan Marinescu

Ultimele articole