Răzvan Marinescu: Dorim să dezvoltăm şi să creştem constant acest brand românesc, de care suntem foarte mândri: MR. EXCLUSIVITATE!

de | 30.01.2023 16:15 | Lifestyle

 

MR. EXCLUSIVITATE este un concept antreprenorial 100% românesc, construit de doi oameni ambițioși care au considerat că pot dezvolta o afacere de succes concurând cu nume internaționale din domeniu și câștigându-și locul și respectul în piață. Astăzi, modelul de afaceri s-a ajustat de la o abordare orientată exclusiv către imobiliare, spre o abordare mai amplă, care implementează conceptul ALL INCLUSIVE, respectiv imobiliare, brokeraj de credite și asigurări, sub o singură umbrelă. Răzvan Marinescu este un antreprenor cu un istoric demonstrat de performanță în industria serviciilor financiare, având cunoștințe în negociere, bugetare, planificare de afaceri, planificare strategică și dezvoltare de afaceri. Este profesionist în dezvoltarea afacerilor, cu o diplomă profesională în management de la The Open University în 2008.

 

2023 va fi, cu siguranță, unul plin pentru Răzvan Marinescu, ținând cont că are planuri pe măsură:

Planul nostru este bazat pe continuarea procesului de atragere în MR. Exclusivitate a oamenilor care apreciază ce avem de oferit, care să se identifice cu specificul companiei, cu valorile noastre, pe de o parte, iar pe de altă parte, ne dorim să contribuim la schimbarea imaginii și îmbunătățirea calității serviciilor în domeniul imobiliar din România. De asemenea, îmi doresc o consolidare a imaginii noastre de companie de top, cu principii etice, concomitent cu dezvoltarea rețelei de francize la nivel național, mai ales că oferim un concept unic – franciză ALL INCLUSIVE: Imobiliare/Credite/Asigurări.”

Este optimist că va reuși să-și atingă toate țintele, pentru că, din punctul său de vedere, e suficient să fii pregătit în domeniul în care activezi și să muncești pe măsură:

Atâta timp cât ți-ai propus să ai rezultate într-un domeniu şi munceşti pentru ele, acestea nu vor întârzia să apară. Segmentul de activitate în care performez este unul extrem de frumos, dar şi plin de provocări. Doar asumarea şi implicarea 100% îți pot permite să rămâi ancorat în piaţă. Oricine îşi propune acest lucru va reuși, iar astfel piaţa nu va fi, nicicând, vitregită de specialişti şi chiar putem spune că am reuşit să schimbăm imaginea agentului imobiliar.

 

Consider că fiecare perioadă are provocările ei. Secretul constă în a identifica acele căi de a transforma provocările în avantaje, adică de a găsi soluţiile pentru cele mai pregnante nevoi din piaţă. Acest lucru este posibil cu foarte multă determinare, pregătire profesională continuă, precum şi capital uman şi financiar. Şi, bineînțeles, ai nevoie de un cocktail de curaj, autodepăşire şi risc asumat.”

Răzvan Marinescu este mândru de modul în care a reușit să-și dezvolte businessul până în prezent, alături de partenerii săi și este convins că brandul Mr. EXCLUSIVITATE va deveni unul românesc de notorietate:

Lumea vânzărilor şi a leadershipului este «căminul» meu de foarte mulţi ani, însă cea mai mare bucurie a mea vine de pe urma rezultatelor din sfera imobiliară. Am început proiectele în acest segment într-o perioadă ingrată, ȋn prag de pandemie (evident, fără să ştim ce ne aşteaptă), cu un risc financiar foarte mare, pe plan personal şi cu o echipă mică. Sunt recunoscător celor care au îndrăznit să pornească, împreună cu mine, la drum, pe un tărâm nesigur, ȋn vremuri şovăielnice. Astăzi, pot spune că riscul a meritat din plin, întrucât rezultatele sunt de la foarte bune în sus, iar echipa mea s-a extins, cooptând din ce în ce mai mulţi agenţi, care astăzi sunt specialişti în domeniul lor de activitate. Toate realizările în plan local m-au ajutat să devin partener MR. Exclusivitate România, iar alături de partenerii şi prietenii mei, Alex Printz şi Radu Pasca, dorim să dezvoltăm şi să creştem constant acest brand românesc, de care suntem foarte mândri: MR. EXCLUSIVITATE.”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gabriela Dicu: Consider că este esențial ca oamenii să își cunoască valorile care funcționează ca o busolă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Răzvan Marinescu

Ultimele articole