Rebel X Young Rock Festival, ediția a II-a. Festivalul tinerilor pasionați de muzica rock, la Pitești!

de | 22.06.2023 14:49 | Știri, Lifestyle, Național, Pitești

  • 7-8 iulie 2023 – Parcul Lunca Argeșului

Piteștiul continuă și în acest an să fie rock. În perioada 7 – 8 iulie în Parcul Lunca Argeșului se va desfășura a doua ediție a festivalului ”Rebel X”. Un festival dedicat rockului și trupelor la început de drum.

Organizat de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Rebel X este un festival aparte, conceput să ofere o platformă optimă de exprimare a trupelor tinere și talentate de muzicieni rock, într-un spațiu perfect pentru atmosfera proprie unui eveniment dedicat tinerilor: în cel mai mare parc al Piteștiului, Lunca Argeșului!

Descoperă explozia de sunet și energia rockului

”Ediția a II-a a festivalului Rebel X îți oferă ocazia să te alături unei experiențe muzicale unice, prin line-up-ul pregătit, atmosfera captivantă și spiritul rock autentic, timp de două zile, în aer liber! Bucură-te de trupe rock legendare și de artiști locali talentați, într-o atmosferă autentică de neratat pentru iubitorii muzicii intense! Ești pregătit să te bucuri și să simți vibrațiile muzicii rock? Intrarea este liberă! Ești așteptat alături de prieteni pentru a te relaxa, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică! Descoperă explozia de sunet și energia rockului la Rebel X Pitești!”, transmite administrația locală din Pitești într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursă fotop: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Surpriză la ”Te cunosc de undeva”. Cine câștigă sezonul 19

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: