Argeșenii se autorecenzează. 77306 de formulare completate

de | 05.04.2022 11:08 | Județean, Știri


77306 de formulare pentru autorecenzare, completate de argeșeni până la acest moment, transmite Instituția Prefectului Argeș, recordul fiind pe data de 4 aprilie, când s-au înregistrat 4239 de chestionare. Cele mai multe formulare provin din mediul rural respectiv 51,1%, iar din cel urban 48,9%.

Mai mult de jumătate din formulare au fost completate cu sprijinul unui recenzor

În această perioadă de autorecenzare, când chestionarele se completează online, pe mobile, PC sau tabletă, pentru cei care nu se descurcă sau nu au acces la un asemenea dispozitiv, există recenzori, în diferite centre și instituții publice, care oferă sprijin. Conform datelor furnizate de Instituția Prefectului, ”multe dintre chestionare au fost completate cu ajutorul unui recenzor la unul dintre centrele de asistență. 59,5% din persoanele care au participat deja la recensământ au primit ajutor ca să răspundă întrebărilor. Procentul celor care au completat singuri este de 40.5%.”


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu vă fie frică să vă declarați averea și kilowații! INS anunță că nu este ANAF, Enel sau ANI!

Nu vă fie frică să vă declarați averea și kilowații! INS anunță că nu este ANAF, Enel sau ANI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: INS

Ultimele articole