Regele Charles al III-lea ajunge în România

de | 02.06.2023 09:38 | Știri, Lifestyle, Național

Astăzi, 2 iunie Regele Charles al III-lea ajunge în țara noastră.

La nici o lună de la încoronare, Regele vizitează România, unde va sta cinci zile.

Monarhul se va întâlni mâine cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, urmând ca apoi să petreacă următoarele zile în Transilvania.

Nu mai este nici un secret faptul că Charles al III-lea iubește țara noastră, de-a lungul anilor acesta a desfășurat mai multe vizite în România. Cele mai multe dintre acestea au fost în satul Viscri, de care noul Rege este îndrăgostit.

Trebuie precizat faptul că datorită lui, satul Viscri este un punct de atracție pe harta turistică a României și a Europei încă din anul 2000.

Charles al III-lea a fost întrebat de nenumărate ori de ce îi place atât de mult țara noastră iar răspunsul suveranului a fost unul simplu – românii.

Am fost întrebat adesea ce mă aduce atât de des în România, ce anume face ca acest loc să fie atât de special?

Răspunsul este, pentru mine, foarte clar: voi, prietenii mei români. Tot ceea ce reprezentați voi după secole întregi de istorie, identitatea voastră și întregul vostru potențial.

Aceste lucruri vă fac cu adevărat speciali în întreaga lume”, a precizat Regele Charles al III-lea.

 

Foto: Ego.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Regele Charles