Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș și-a schimbat temporar sediul

de | 03.02.2023 10:55 | Știri, Administrație, Județean

 

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș anunță faptul că începând cu 1 februarie 2023,  sediul lor a fost relocat temporar la o nouă adrsă.

Noul sediu se află pe strada Intrarea Teilor nr. 4, etajul 1, Pitești, în clădirea Universității din Pitești, Corp D, acolo desfășurânduse momentan activitățile specifice instituției.

 

jandarmi masuri meciul

 

De precizat că sediul din Aleea Negoiul nr. 2 al I.J.J. Argeș, va beneficia în perioada următoare de reabilitare termo-energetică în cadrul Proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional  Regional 2014-2020.

Jandarmii argeșeni transmit de asemenea că prin realizarea lucrărilor de reabilitare termo-energetică se are în vedere realizarea unor economii majore prin: reducerea pierderilor de căldură, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă de consum; reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie, conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole