Remus Mihalcea: „Ministrul Sănătății gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19!”

de | 04.08.2022 10:00 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul PSD de Argeș, Remus Mihalcea a precizat faptul că Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19.

 

Ministrul Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, a subliniat din nou că pentru a înțelege corect fenomenul și pentru a lua măsurile necesare nu trebuie să ne uităm la numărul de infecții în noul val al pandemiei, ci la numărul de spitalizări. De asemenea, ministrul a pus accentul pe prevenire și tratament timpuriu, astfel încât să se evite creșterea numărului de spitalizări.

 

Trebuie subliniat că:

 

1. S-au redeschis centrele de evaluare pe care ministrul Rafila le-a înființat la intrarea la guvernare și care au fost foarte utile în valul 5. În aceste centre, orice persoană va fi testată, va fi evaluată, iar cazurile ușoare vor fi tratate la domiciliu;

 

2. Antiviralele specifice sunt disponibile în #farmacii de unde pot fi achiziționate de populație;

 

3. Noua formulă a vaccinurilor #COVID va putea fi livrată de producători către România din luna septembrie;

 

4. Nu se impun restricții atâta timp cât nu e o presiune pe sistemul spitalicesc. Anul școlar va începe în condiții normale, transmite Remus Mihalcea.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autostrada Pitești – Sibiu: A fost semnat contractul pentru tronsonul Cornetu – Tigveni!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19 | PSD | Remus Mihalcea

Ultimele articole