anchetaonline.ro

Caz revoltător! Un tânăr s-a dat drept medic stomatolog! A fost ajutat de un alt doctor

de | 31.03.2023 11:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz revoltător! Un tânăr s-a dat drept medic stomatolog! A fost ajutat de un alt doctor

Un bărbat care se dădea drept medic stomatolog a fost reținut de oamenii legii. Este vorba despre un cetățean sirian care lucra într-un cabinet din sectorul 5 al Capitalei.

Alături de acesta a fost reținut și un complice, tot cetățean sirian. Potrivit cercetărilor, în luna noiembrie 2022, falsul medic a profesat în cabinetul stomatologic din București, deși nu avea drept de liberă practică în România.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost ajutat de un alt sirian, tot de 26 de ani, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România. Stomatologul fals a exercitat această profesie față de mai multe persoane, conform cercetărilor.

Cei doi tineri au fost identificați și conduși la sediul Serviciului de Investigații Criminale, pentru audieri. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu ambulanța! Șoferița a intrat în 3 mașini parcate, iar apoi s-a răsturnat

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: