România 2023: Șofer amendat pentru lipsa rovinietei, deși mașina era transportată pe platformă

de | 28.03.2023 15:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

România 2023: Șofer amendat pentru lipsa rovinietei, deși mașina era transportată pe platformă

Un șofer a fost amendat pentru lipsa rovinietei, deși mașina sa nu a circulat pe niciun drum public, ci a fost transportată pe platformă.

Proprietarul mașinii este pilotul de curse Sorin Telehoi, vicecampion național în 2008, iar mașina este și ea una de curse. Potrivit pilotului, mașina sa a fost transportată pe platformă, în noiembrie 2022, din Constanța spre Alba Iulia, acolo unde aveau loc antrenamentele pentru sezonul de raliuri din 2023.

La câteva luni distanță, în martie 2023, șoferul s-a trezit cu o amendă de la CNAIR pentru lipsa rovinietei.

Luni, pe 20 martie 2023, m-am trezit cu o amendă pentru lipsa rovinietei pentru mașina respectivă, luată în Snagov, pe 19 noiembrie 2022! Mașina mea fiind pe o platformă nu aveam nevoie de rovinietă! Chiar sunt curios pe ce bază am fost amendat”, a declarat Sorin Telehoi, potrivit Newsweek.ro.

Ce spun reprezentanții CNAIR

Sorin Telehoi are de plătit o amendă de 275 de lei, pe care o poate plăți în 15 zile la valoarea de 137,50 lei. Însă, pilotul spune că va contesta amenda în instanță.

Totodată, reprezentanții CNAIR, contactați de gsp.ro, au spus că procesul verbal va fi anulat după ce va fi contestat.

Domnul respectiv trebuie să conteste acest proces verbal pe care l-a primit, apoi acesta va fi anulat. Mașina era transportată pe platformă, avea număr de înmatriculare pe față, după acesta fiind depistat posesorul autovehiculului respectiv”, au precizat reprezentanții CNAIR, pentru gsp.ro.

Foto GSP.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Remorca unui camion condus de un piteștean, dezmembrată din cauza vântului! A zburat în cabina altui TIR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole