anchetaonline.ro

România joacă în Golden League la Pitești!

de | 24.05.2023 12:49 | Știri, Administrație, Național, Pitești

Naționala de volei debutează în Golden League, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17:00, la Pitești Arena, contra Slovaciei, într-o grupă din care mai face parte și Cehia, anunță administrația administrația locală din Pitești. Cele mai bune voleibaliste ale României pun umărul pentru o calificare în semifinalele Golden League. România a jucat finala în sezonul trecut.

”Peste tot pe unde am jucat în România, am simțit sprijinul fanilor. La Alexandria, la Piatra Neamț, dar sunt sigur că fanii vor veni și la Pitești. Sperăm să le aducem și noi bucurie prin rezultate”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez, potrivit informării administrației locale.

”Suntem nerăbdătoare să jucăm”

”Suntem nerăbdătoare să jucăm. Vrem să arătăm ceea ce suntem în stare pe teren. Fetele m-au primit senzațional. Am și emoții, dar vor trece”, a spus și Elizabet Inneh, cea care va debuta în echipa națională contra Slovaciei.

Programul meciurilor

Iubitorii sportului sunt invitați să nu rateze un spectacol garantat! Spectatorii vor avea parte de premii și de multe alte surprize, la Pitești Arena! Biletele se pot achiziționa de pe siteul biletesmart.ro sau de la casieria Pitești Arena. Programul meciurilor României în Golden League:

  • 27 mai, ora 17:00 România-Slovacia – Pitești
  • 3 iunie, ora 17:00 Cehia-România – Ostrava
  • 8 iunie, ora 17:00 România-Cehia – Pitești
  • 17 iunie, ora 20:00 Slovacia-România – Nitra

Forto descriptiv. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție șoferi! Circulație restricționată pe podul Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești