Rusia plănuiește să invadeze Republica Moldova după intrarea în 2023!

de | 19.12.2022 21:28 | Știri, Eveniment, Județean

Rusia plănuiește o nouă invazie la începutul anului 2023, potrivit antena3.ro. Conform Serviciul de Informații şi Securitate de la Chișinău, aceasta ar avea în plan să invadeze militar Republica Moldova.

La baza acțiunii stă sunt evoluțiile războiului din Ucraina, precizează Alexandru Musteață, directorul Serviciului de Informații și Securitate.

Conform oficialului de la Chișinău, “întrebarea nu este dacă Rusia va întreprinde o nouă ofensivă spre teritoriul Republicii Moldova, ci când se va întâmpla acest lucru”. El informează că invazia rusă va avea loc fie în lunile ianuarie – februarie, fie în martie – aprilie.

De asemenea, acesta transmite că depozitul de armament de la Cobasna, este cel mai mare din Europa, fiind păzit de ruși și are circa 20.000 de tone de arme și muniție.

Foto descriptiv.

Ilustrare montaj foto: fanatik.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce categorii de bugetari vor avea salariul majorat cu 50%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: