anchetaonline.ro

Vlădoiu a plecat de la FC Argeș

de | 19.12.2022 22:21 | După subiect, Județean, Pitești, Știri

FC Argeș și Jean Vlădoiu, fostul membru al Generației de Aur, au ajuns la un acord de reziliere, pe cale amiabilă, a contractului. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al FC Argeș. Fostul internațional ocupa funcția de manager sportive la clubul din Pitești.

Ion Vlădoiu a spus că va rămâne în continuare un susținător al clubului piteștean și a ținut să le mulțumească colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere.

“Au fost doi ani de excepție, mai ales pentru mine, care eram la prima provocare de acest gen. Am venit la FC Argeș într-un moment greu și am încercat cu toată puterea să ajut, în plan sportiv, ca echipa să-și atingă obiectivele. Din păcate, în acest sezon așteptările au fost mult mai mari, iar realizările departe de obiectivele stabilite în debutul sezonului, fapt pe care mi l-am asumat și mi-l asum și acum, la final. Din acest motiv, am considerat că este momentul să mă retrag din funcția de manager sportiv, dar să rămân același înflăcărat suporter al echipei FC Argeș. Le mulțumesc tututor colegilor și suporterilor pentru colaborare, înțelegere și susținere. Hai FC Arges!”, a declarat fostul fotbalist și manager sportiv al Argeșului, potrivit sursei citate.

Clubul FC Argeș a ținut să îi mulțumească lui Ion Vlădoiu pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și pentru momentele frumoase trăite alături de echipă și îi dorește mult succes în următoarele provocări.

Sursă foto: site FC Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Magia Crăciunului” a cuprins Școala Gimnazială Traian

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: