Actorul Mitică Popescu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca!

de | 19.12.2022 22:38 | Știri, Eveniment, Național

Cunoscutul actor Mitică Popescu a fost internat, de urgență, duminică seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Cauza ar fi mai multe probleme cardiace cu care actorul se confruntă. Mitică Popescu a împlinit recent venerabila vârstă de 86 de ani, potrivit impact.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a confirmat prezența îndrăgitului actor Mitică Popescu la secția Cardiologie. Cu toate astea, acesta a precizat că nu poate oferi mai multe detalii, atât timp cât familia nu este de acord, conform Gândul.

Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a precizat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, potrivit sursei citate.

 

Sursa Foto impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce categorii de bugetari vor avea salariul majorat cu 50%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: